Pentru noi, restaurantul Red Angus Steakhouse înseamnă tradiție, autenticitate și dedicare. Acestea sunt valorile care ne-au insuflat să punem bazele unui asemenea restaurant, într-o perioadă în care conceptul de steakhouse nu exista în România.
Red Angus Steakhouse a început ca o afacere de familie, din dorința de a crea tradiție. Am ales direcția treptat, explorând și învățând de la cei mai mari operatori de steakhouse din lume. Am petrecut luni în bucătăriile lor, urmărind totul, de la tranșarea cărnii, la temperatura ideală de gătire, echipamentele necesare și procedurile interne. Atunci am realizat că această industrie ascunde mult mai mult decât se poate vedea cu ochiul liber, la o vizită în restaurant. Ne-am întors în România și ne-am pus pe treabă. Am luat în considerare opțiunea de a deschide un steakhouse autentic în România adresat unui segment de consumatori care deja avea o afinitate pentru carnea de vită. A fost alegerea perfectă de care suntem mândri. Știam că putem dezvolta și accesa o astfel de nișă și am avut întotdeauna încredere în potențialul pieței autohtone.
Am ales să servim carne de vita Red Angus, într-o perioadă în care aceasta nu era deloc populară în România. Experții cu care am lucrat au selectat-o din zeci de kilograme de carne disponibile din întreaga lume. Ne-a pus să testăm pe nevăzute mai multe sortimente, fără a ști de unde provin și am ales ceea ce ne-a cucerit pe toți, prin frăgezime și aromă. Din dorința de a avea constanță în calitate, am ales carnea cu proveniență australiană și uruguayană. Nu a fost ușor, dar am ales, de la început, să nu facem compromisuri în ceea ce privește calitatea.
Am avut ocazia de a lucra, chiar și pe perioade limitate, cu persoane care cunoșteau conceptul de steakhouse și care ne-au consiliat în detaliu. Investim în oameni, pentru că ei asigură constanța în calitate, în servire și construiesc relațiile cu oaspeții noștri. Selectăm cu atenție, bazându-ne pe dedicarea și atitudinea de care dau dovadă, colegii pe care îi integrăm în echipa Red Angus Steakhouse, le oferim traininguri și condiții de muncă bune. La sfârșitul zilei, știm că totul se bazează pe relațiile dintre oameni și ne dorim să fim cu toții mulțumiți, atât noi, echipa Red Angus Steakhouse, cât și voi, oaspeții noștri.
În 2013, am decis că putem oferi mai mult celor care ne trec pragul – Am renovat locația, pentru a o face cât mai atrăgătoare, pierzându-și din formalitate, dar caștigând în rafinament. Ne-am propus să oferim oaspeților noștri o experiență completă, muzică live și rețete gastronomice creative, gândite cu grijă de chef Nicolae Costache.
Povestea Red Angus Steakhouse va continua în alte orașe din România, unde dorim să extindem acest concept.