Au pariat pe carnea de vită și au acum un business de succes. În doar cinci ani, un restaurant autentic american din Capitală a ajuns în topul preferințelor amatorilor de carne și burgeri de vită premium. În perioada următoare, urmăresc extinderea la nivel național.
În 2010, restaurantul a pornit cu o investiție de peste 500 de mii de euro. A reușit ca în următorul an să înregistreze o cifră de afaceri de peste 300 de mii de euro. Cel mai bun an de până acum a fost 2014, cu o cifră de afaceri de peste 600 de mii de euro. Pe lună, se vând, în medie, peste 1.000 de burgeri și 1.500 de steakuri, cu o creştere remarcabilă în sezonul rece. Valoarea bonului mediu în restaurant este de 110 lei.
Echipa Red Angus Steakhouse sărbătorește 5 ani cu o serie de surprize: un meniu aniversar și un concurs pentru gurmanzi, intitulat “Cel mai STEAK”, prin care aceștia pot câștiga o masă pentru întreaga familie și o zi în bucătărie, alături de chef Nicolae Costache, care le va dezvălui din secrete. La final de an, oaspeții se pot bucura de o petrecere într-o atmosferă extraordinară, pe muzică live, cu un meniu de calitate.
Restaurantul Red Angus Steakhouse se află pe strada Franceză nr. 56 (Centrul Istoric).